Onze diensten

Ben je op zoek naar een professionele stukadoor in de regio Helmond? Dan is dit stukadoorsbedrijf het neusje van de zalm. Ze halen het maximale uit de wanden en plafonds en werken op vakbekwame wijze alle ongerechtigheden weg. De lelijkste muur toveren ze om tot een gladde wand waar gemakkelijk verdere werkzaamheden zoals behang kan worden aangebracht. De wensen van de klant staan voorop en de ervaren stukadoor weet precies de fijne kneepjes van het vak. Hij kan ook adviezen geven t.o.v. het aantrekkelijk maken van bepaalde muren en plafonds. Het vakbekwame team van ons stukadoorsbedrijf in Deurne bieden alles aan op het gebied van stukadoren zoals;

  • Spuitwerk
  • Sauswerk
  • Zetten van lijsten
  • Restauratiewerkzaamheden
  • Stukadoren van buitengevels

Een goede stukadoor is een vakman die door zijn ervaring op professionele wijze muren en plafonds kan stuken. Het is een vak apart waar veel deskundigheid bij komt kijken. Het stukadoorsbedrijf Deurne heeft mensen in dienst die zowel een oud pand kunnen restaureren maar ook ingezet kunnen worden om een nieuwe muur of plafond te voorzien van een stuklaag. In oude woningen en restauratieprojecten zal nog alles met de hand worden bewerkt. De stukadoor beschikt over verschillende gereedschappen;

Wanneer er speciale wensen zijn op het gebied van stukadoren wordt je daar altijd bij geholpen en probeert de stucadoor expert altijd aan de wensen te voldoen.

Plafond spuiten

Een plafond spuiten is specialistisch werk waar een ervaren stukadoor zijn hand niet voor omdraait. Wanneer er met latex wordt gespoten krijg je een superstrak plafond. Spackspuiten heeft de laatste jaren ook een grote sprong gemaakt en is steeds professioneler geworden. Deze spuitpleisters zijn geschikt om de wanden behangklaar te maken. Dit is dan de gladde versie. Er kan ook met een grove of fijne korrel worden gespoten. Zo komt er een mooie structuur op zowel wand als plafond. Voordat de stukadoor aan het werk gaat om bijvoorbeeld een plafond te spuiten wordt alles in de ruimte afgeplakt. Dit gebeurt meestal een dag van te voren. De volgende dag zal er gespoten worden met een spack spuiter. Direct na deze behandeling moet alles drogen en ben je in het bezit van een prachtige strakke wand en plafond.

Offerte laten maken

Ben je geïnteresseerd en is je woonkamer toe aan een mooie uitstraling? Dan is het verstandig om een afspraak te maken met de stucadoor expert. Deze zal komen kijken en vertellen wat de mogelijkheden zijn. Heb je speciale wensen maak deze dan direct kenbaar. De stukadoor zal daarna vrijblijvend een offerte maken en deze binnen een aantal dagen toe sturen. Kijk voor alle informatie op de desbetreffende website.

 

De diensten van de stucadoor expert

We horen graag van je

ADRES

Berkenstraat 12
5753 GJ Deurne

ALGEMEEN

KvK: 123456789
IBAN: NL42 RABO 0123456789

TELEFOON

123 456789

EMAIL

info@stucadoorexpert.nl

Logo stucadoor specialist