nieuwbouw wognum

Nieuwbouw Wognum: Een Nieuwe Woonwijk in de Maak

Wognum is een charmant dorpje in de gemeente Medemblik, gelegen in de provincie Noord-Holland. Het dorp heeft een rijke geschiedenis, die teruggaat tot de middeleeuwen. Tegenwoordig is Wognum een populaire woonplaats vanwege de rustige en groene omgeving, de goede bereikbaarheid en de vele voorzieningen in de buurt. En binnenkort wordt Wognum nog aantrekkelijker voor woningzoekenden, want er komt een nieuwe woonwijk bij: Nieuwbouw Wognum.

Wat is Nieuwbouw Wognum?Nieuwbouw Wognum is een nieuw te ontwikkelen woonwijk in Wognum. De wijk zal worden gebouwd aan de noordkant van het dorp, tussen de Kolenbergstraat en de Nieuweweg. In totaal zullen er ongeveer 120 woningen worden gebouwd, variërend van rijtjeshuizen tot twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande huizen. De woningen worden gebouwd in verschillende stijlen, zodat er voor ieder wat wils is.

Waarom Nieuwbouw Wognum?

Er is veel vraag naar nieuwe woningen in Wognum en omgeving. De nieuwbouw biedt daarom een goede oplossing voor woningzoekenden die graag in deze groene en rustige omgeving willen wonen. Bovendien is Wognum een ideale locatie voor mensen die werken in de regio, zoals Hoorn, Alkmaar of Amsterdam. De wijk zal bovendien worden gebouwd volgens de laatste duurzaamheidsprincipes, waardoor de woningen energiezuinig en milieuvriendelijk zullen zijn.

Wat zijn de plannen voor Nieuwbouw Wognum?

De plannen voor Nieuwbouw Wognum zijn ambitieus en veelomvattend. Naast de 120 woningen zullen er ook verschillende voorzieningen worden gebouwd, zoals een basisschool, een kinderdagverblijf en een buurtsupermarkt. Ook zal er veel aandacht worden besteed aan groen en water, zodat de wijk een aangename en gezonde leefomgeving biedt. De bouw zal in verschillende fases plaatsvinden, zodat de wijk geleidelijk aan zal groeien en er voldoende tijd is voor de ontwikkeling van groen en voorzieningen.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van Nieuwbouw Wognum?

Nieuwbouw Wognum is uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. De wijk ligt vlak bij de N302, die Wognum verbindt met de snelwegen A7 en A9. Ook is er een treinstation in de buurt, namelijk station Hoogkarspel. Vanaf daar zijn er goede verbindingen naar steden als Amsterdam, Alkmaar en Den Helder. Daarnaast zal er in de wijk zelf voldoende parkeergelegenheid zijn.

Wat zijn de prijzen van de woningen in Nieuwbouw Wognum?

De prijzen van de woningen in Nieuwbouw Wognum zullen variëren van ongeveer € 250.000,- voor een rijtjeshuis tot € 500.000,- voor een vrijstaande woning. Uiteraard zijn dit richtprijzen en kunnen de uiteindelijke prijzen afwijken. Het is nog niet bekend wanneer de verkoop van de woningen zal starten.

Conclusie

Nieuwbouw Wognum is een veelbelovend project dat veel woningzoekenden zal aanspreken. De wijk biedt een ideale combinatie van groen, rust en voorzieningen, en is bovendien goed bereikbaar. De plannen zijn ambitieus en veelomvattend, en beloven een mooie woonwijk op te leveren die aan alle moderne eisen voldoet. Als je op zoek bent naar een nieuwe woning in Noord-Holland, is Nieuwbouw Wognum zeker de moeite waard om in de gaten te houden.

FAQs:

1. Wanneer start de bouw van Nieuwbouw Wognum?
2. Is er voldoende parkeergelegenheid in de wijk?
3. Hoeveel woningen worden er gebouwd in Nieuwbouw Wognum?
4. Worden de woningen in Nieuwbouw Wognum gebouwd volgens duurzaamheidsprincipes?
5. Wat zijn de prijzen van de woningen in Nieuwbouw Wognum?